Käytännöllisesti katsoen koko kaupunki uudistettiin, prinsessa lähellä kyyneleitä, korvaamaton käsikirjoitus paljastui, ja palatsi elvytti ... Tämä oli vain Dolce & Gabbanan neljän päivän, 2019 Alta Modan kesämaksun lämpeneminen, se ei ollut ilman toimintaa.

Tänä vuonna noin 400 Milanossa sijaitsevasta talon asiakkaasta on matkustanut Sisiliaan, Dolce & Gabbanan hengelliseen kotiin ja esteettiseen suihkulähteeseen. Alta Modan lanseerauksen jälkeen Taorminassa (2012) ja sen Palermon paluussa (2017) tämä on kolmas ja tänä iltana todistettavin kaikkein näyttävin Sisilian Alta Modan luku.

DG-AG-DrinksReception-Location-159.JPG

Huomenna illan naisten vaatekilpailu - tärkein tapahtuma - pidetään Sicilian eteläisessä kaupungissa Agrigentossa useiden vuosien suunnittelussa ja aivan liian törkeää, että spoileri sulautuu täällä (Hamish Bowles paljastaa kaikki raportissaan pian sen jälkeen) . Alta Gioielleria-kokoelmien, Domenico Dolce ja Stefano Gabbana esittelivät tämän illan perinteisen johdanto-osan esittelyn lähellä sijaitsevaan Palma di Montechiaron kaupunkiin.

Yksi taustapiiri, kuten Dolce selitti, on se, että täällä ei ollut kaukana siitä, että ensimmäinen amerikkalainen ja liittoutuneiden joukot laskeutuivat 9. heinäkuuta 1943 keihäänkärkeen Huskyn operaatiolle, joka oli ensimmäinen toimenpide Euroopan vapauttamisessa. Tarkemmin sanottuna Palma di Montechiaro valittiin, koska se on Leopardin kirjoittajan Giuseppe Tomasi Di Lampedusan syntymäpaikka ja perhepaikka. Olipa Lampino Visconin (Burt Lancaster, Alain Delon ja Claudia Cardinale) elokuvan 1963 elokuvassa tai vuonna 1957 julkaistussa alkuperäiskappaleessaan (kirjoitettu liittolaisille pommittamalla Palermon talonsa raunioiksi vuonna 1943), Lampedusan tarina muinaisen perheen dynastian haalistumisesta 1860-luvun sosiaalisen edistyksen edessä Risorgimento-liike (joka johtaisi Italian yhdistymiseen) on osa Gone With The Windia, osa maagista realistista eksistentiaalista rakkausluokkaa, ja se on oikeutetusti mainittu yhtenä hienoimmista koskaan kirjoitetuista historiallisista romaaneista.

Tämä kaupunki on paikka, jossa kyseinen romaani oli asetettu, mutta se on pois pahasta polusta. Tänään, se oli kiillotettu kuin ehkä koskaan ennen. Kaupunkien väkijoukkojen ympäröimänä vieraat tulivat yhteen piazzaan, jossa kuoro lauloi terrazzossa, kun taas toinen lauloi luostarin portailla. Jonkin ajan kuluttua meidät johtivat messinkisali alas ostoskadulla, jossa se tuli nopeasti näkyviin - kun otetaan huomioon tämän Palman reunan huono ja hiljainen ulkonäkö - että maisema oli melkein liian täydellinen. Vintage Vespas ja Fiat 500s leväsivät kauniisti allekirjoitettujen pizzerioiden ulkopuolella, tabbachi (jonka omistaja kannatti rohkeasti Emporio Armani -paita), apteekki ja baari. Valkoisen päällystetyn farmaseuttisen henkilökunnan parlay osoitti, että koko alue oli kunnostettu ja kaunistettu huhtikuussa aloitetussa rakennustyössä, joka on suunniteltu erityisesti tänä iltana.

Kun asukkaat heittivät ruusun terälehtiä yllä olevista parvekkeista, osuimme kadun päähän toiselle piazzalle, joka oli paljon suurempi kuin viimeinen, jonka toisesta päästä oli parveke Välimerelle. Sen sisällä vitriinit sisälsivät tämän kauden koruja. Näissä rumpukokoisissa timanteissa, oliivikokoisissa smaragdeissa ja bullet-kaltaisissa rubiineissa, jotka kaikki asetettiin kullan ja hopean rannerenkaiksi ja kaulakoruiksi, jotka muistuttavat sulautettuja gekoja ja käärmeitä ja muita plutokratin leikkikaluja. Ostajat vetäytyivät erityisten ostajien teltoihin kokeilemaan niitä ja puhumaan liiketoimintaa. Me ei-ostajat siirtyivät edelliseen Palazzo Ducaleen - Lampedusan ja hänen klaaninsa syntymäpaikkaan ja perheen paikkaan - jossa illallinen pidettiin.

Täällä meitä tervehtivät kaupungin pormestari Stefano Castellino, joka viittasi apteekkiin paljastuneisiin Dolce & Gabbanan pumpattaviin elvytysrahastoihin, kun hän sanoi: ”iankaikkinen kiitoksemme Stefanolle ja Domenicolle siitä, että he jättivät merkin tässä kaupungissa, joka ei koskaan peruutetaan. Tämä heinäkuun 4. päivä pysyy ikuisesti sydämessämme. ”Seuraavaksi, näyttelyssä palatsin sisäpihalla Lampedusan perheen leopardin ja palmujen harjan edessä, esiintyi Sylvia Mantella. Huolimatta vahvasta kilpailusta tämä Torontoon perustuva hyväntekeväisyys eläintarha on tullut yhdeksi Alta Modan kaikkein silmiinpistävimmistä asiakkaista myöhään, ja teki voimakkaan splashin huhtikuussa 2018 Metropolitan Opera House Alta Moda -näyttelyssä New Yorkissa. anna hänen kasvaa huomattavaan portaikkoonsa. Tänä iltana hän ilmoitti lahjoittavansa sitä pukua - joka on käsin maalattu kahdella leopardilla - innoittamana romaanista - ja hän osti hänet Palermon näyttelyssä vuonna 2017 - Palazzo Valguarnera Gangille, joka on paljon Visconin elokuvaa. Se, että Palazzon nykyinen omistaja, prinsessa Carine Vanni Mantegna di Gangi, otti vastaan ​​lahjan, joka oli ilmeisen lähellä kyyneleitä ennen kuin Lampedusan perillinen Gioacchino Lanza Tomasi Duca di Palma antoi meille perhetausta ja otti meidät yläkertaan illalliseksi. Täällä Leopardin alkuperäinen käsikirjoitus oli esillä ja ensimmäinen kurssi oli "Leopard" Timbale - makaroni-piirakka, jota romaanissa kuvataan tanssilattialla.

Tähän mennessä se oli lähestymässä keskiyötä, ja tietoinen siitä, että New Yorkissa olevat kollegat olivat valmiita lähettämään tämän langan, jotta he voisivat mennä ulos ja juhlia heinäkuun 4. päivää, menin takaisin ulos piazzaan kirjoittamaan sen. "Olen vain suunnittelija, mutta tiedämme historiamme!" Dolce oli vitsaillut aikaisemmin. Tämä tämän vuoden Alta Modan ensimmäinen kurssi oli yhtä tiheä ja rakkaudella harkittuja yksityiskohtia ja vaivaa kuin Lampedusan metaforisesti kertova makaroni-piirakka. Huomenna toinen kurssi lupaa olla räjähdys.