Kim Kardashian West rakastaa itseään takaisin. Viime aikoina hän on vetänyt fläppikenkiä 90-luvulta alkaen: hän on käyttänyt kiistanalaista remmi- sandaalia useaan otteeseen. Ennen sitä vintage Jean Paul Gaultier oli hänen pakkomielteensä; hän suosii vielä samasta vuosikymmenestä lähteviä räikeitä verkkoja. Nyt hän on elvyttänyt varhaisen kasvun, joka oli kaikki raivo Hollywood-tytöille.

SPL5101904_005.jpg

Kardashian West syöksyi illalla Los Angelesissa Kaliforniassa viime yönä, ja se liukui epäsymmetriseen, yhden olkapäähän. Kanye-hyväksytty etiketti, jonka Kardashian West ei voi lopettaa, on se, että Kaye-länsi ei ole lopettanut päällekkäisyyttään: se on entisen Yeezy-suunnittelijan perustama. Bodyconin siluetti muistuttaa monta karvaa, jota tytöt käyttivät 2000-luvun puolivälissä - ajattele, Paris Hilton, Lindsay Lohan, et ai - ja myös nyökkää seksikkäisiin mekkoihin, jotka löytyvät Tom Fordin Gucci-päivistä.

Kardashian West yhdistää pukeutumisensa vähäisillä lisävarusteilla: vain hänen allekirjoituksensa fllip-flopilla, tällä kertaa laventeli-sävytetyllä sävyllä. Koska hänellä on ilmeisesti nyt jokainen väri.